Selecteer een pagina

DESIGN

Branding

Wie ben je? En waar sta je voor? Het antwoord op deze twee vragen is wat je terug wilt zien in je huisstijl. Branding is de basis en het visitekaartje van je bedrijf. Dit is waar mensen je aan zullen herkennen. Ik help je graag bij het ontwikkelen van een passende huisstijl die aansluit bij wie je bent en waar je voor staat.

Drukwerk

Hoewel we veel van onze tijd online besteden, blijft het soms toch ook erg fijn om een fysiek product in handen te hebben. Of het nu een magazine, een uitnodiging voor je bruiloft of een geboortekaartje is. Maar ook voor alle online uitingen ben ik je graag van dienst. Denk bijvoorbeeld aan social media templates, banners of highlights voor je Instagram. Ik zorg ervoor dat het iets is wat een verhaal verteld dat blijft hangen bij de ontvanger.

Website design

Wat is jouw eerste hulplijn als je naar iets op zoek bent? Je antwoord is zeer waarschijnlijk ‘internet’! Het is dan ook niet meer dan logisch dat je een website wilt hebben. En dan natuurlijk het liefst een die goed aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Daar kan ik je bij helpen! Aan de hand van je eisen en wensen ga ik graag aan de slag om een unieke website te maken die goed aansluit bij de identiteit van je bedrijf.

Diensten

  • logo ontwerp
  • huisstijl ontwerp
  • online drukwerk
    bijvoorbeeld social media templates, banners
  • offline drukwerk
    bijvoorbeeld: flyers, magazines, geboortekaartjes
  • website design
Ben je enthousiast geraakt of wil je meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met me op zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.
[instagram-feed]