LOGO ONTWERP

Branding zorgt ervoor dat klanten weten wie je bent. Daarnaast laat het je klanten weten wat zij van jou kunnen verwachten. Het onderscheidt je van de concurrent en laat zien waarom jij de beste keuze bent. Een goed logo ontwerp draagt bij aan een goede branding van je bedrijf en daarmee aan het succes van je bedrijf.

Het belang van een goed logo


Een goed logo ontwerp is één van de factoren die bijdraagt aan een succesvolle branding van je bedrijf. Een heel belangrijke factor als je het mij vraagt! Er zijn talloze voorbeelden waar (re)branding  en een nieuw logo ervoor hebben gezorgd dat ideale klanten werden binnengehaald en hogere prijzen gevraagd konden worden.

Je logo is de eerste indruk die een potentiële klant krijgt wanneer ze met jouw bedrijf in aanraking komen. Het is een unieke kans om in contact te komen, indruk te maken en jouw unieke expertise te delen.  

Er bestaan drie reacties op een logo: ja, nee en WOW!
WOW is waar ik naar streef met het ontwerpen van een logo.

Dit zeggen anderen
Over Nikki design & styling

Nikki heeft een heel leuk en passend logo voor onze band gemaakt, waarbij we het haar niet makkelijk maakten en ze meerdere ontwerpen heeft moeten maken. Met veel geduld heeft ze toch een logo kunnen maken wat iedereen mooi vond. Daarna een schitterende website en leuke visitekaartjes. Aanrader!!

De Bandleden – Volle Bak

Ik ben zeer tevreden over de etiketten van mijn gebrouwen sociale brandstof: BIER. Nikki heeft een waanzinnig creatief etiket hiervoor ontworpen en hoop dat ze dit nog lang kan blijven doen. Het is toch telkens weer een uitdaging om hiervoor een nieuwe creatieve impuls te geven!

Carlo de Leeuw, bierbrouwer bij Leeuwken

Alles ziet er super uit! Ben er heel erg blij mee! 

Floor Zraibi

De eerste reacties zijn helemaal leuk en enthousiast over het ontwerp!

Nancy Neuteboom – Boomers Vastgoed

Alle ideeën die ik verzameld had in mijn hoofd en in Word heeft Nikki bij elkaar weten te bundelen in een super professionele webpagina waar ik in ieder geval zeer trots op ben.

Nikki heeft een zeer professionele directe en vrije manier van werken en ontwerpen, dat klikte per direct !

Joost van der Poel – Van der Poel Cyclo

Ja, ik wil graag een logo laten ontwerpen
voor mijn bedrijf

Ik heb interesse in:

10 + 10 =

De werkwijze van Nikki design & styling:

Stap 1: het bespreken van je wensen

In ons eerste gesprek (dit kan zowel fysiek als digitaal plaatsvinden) bespreken we je wensen en de mogelijkheden die ik kan bieden. Ik heb een uitgebreide vragenlijst opgesteld waarmee ik jou en je wensen goed in beeld kan brengen. Deze informatie komt heel goed van pas tijdens het ontwerpproces. In het gesprek bespreken we ook de gewenste planning voor het project. Zodra jij de vragenlijst hebt ingevuld kan ik aan de slag!

Stap 2: het maken van de ontwerpen

Tijdens dit deel van het proces hoef jij niets te doen. In deze stap ga ik aan de hand van ons gesprek en het ingevulde formulier aan de slag met het maken van de eerste voorstellen. 

Zodra ik de eerste voorstellen gemaakt heb, deel ik ze met je via mail. Je kunt, indien nodig,  feedback geven gedurende het vastgestelde aantal feedbackrondes.

Stap 3: De oplevering van het project

Zodra alle ontwerpen gereed zijn zorg ik ervoor dat je een compleet pakket ontvangt met hierin alle bestanden in de gewenste bestandsformaten. Ook ontvang je altijd een handleiding met hoe je de bestanden kunt gebruiken, welke kleuren gebruikt zijn en welke lettertypes. Zo kun je er vanaf dat moment voor zorgen dat je ontwerp altijd op de juiste manier wordt toegepast. 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Stuur mij een Whatsapp bericht