Selecteer een pagina

OVER

Mijn naam is Nikki van Beek en ik ben 29 jaar. Sinds 2009 heb ik als grafisch vormgever en interieurstylist gewerkt voor diverse opdrachtgevers. Sinds 2018 doe ik dit onder de naam Nikki design & styling.

Al van kleins af aan ben ik altijd bezig met hoe dingen eruit zien. Dit begon al bij mijn werkstukken op school, het restylen van mijn slaapkamer en natuurlijk het inrichten van mijn droomhuis in The Sims.

Na het behalen van mijn Havo-diploma, volgde ik een opleiding tot grafisch vormgever. Daarnaast werkte ik in een meubelwinkel waar ik interieuradvies gaf aan klanten. Toen ook het diploma voor grafisch vormgever in the pocket was, ging ik als vormgever/stylist aan de slag bij een ontwerpbureau dat zich specialiseerde in licentieproducten. Dit werd opgevolgd door een baan bij een online marketingbureau gespecialiseerd in influencer marketing. Op dit moment ben ik, naast mijn werkzaamheden voor Nikki design & styling, werkzaam in de makelaardij. Ook hier hou ik mij bezig met vormgeving en styling.

Nikki design & styling is mijn eigen ontwerpstudio waarin ik mij focus op grafisch ontwerp en (verkoop)styling van woningen.

Kopje thee doen?

(ik ben er zo één die geen koffie drinkt …)

Lijkt me leuk! Ik ben benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Je kunt me mailen op info@nikkivanbeek.com, bellen op +31 (0)6 10411572, of dit formulier invullen. Ik hoor graag van je!

[instagram-feed]