Selecteer een pagina

OVER NIKKI

NIKKI VAN BEEK

Mijn naam is Nikki van Beek. Sinds 2009 heb ik als grafisch vormgever en interieurstylist gewerkt voor diverse opdrachtgevers. Sinds 2018 doe ik dit onder de naam Nikki design & styling.

Al van kleins af aan ben ik altijd bezig met hoe dingen eruit zien. Dit begon al bij mijn werkstukken op school, het restylen van mijn slaapkamer en natuurlijk het inrichten van mijn droomhuis in The Sims.

Na het behalen van mijn Havo-diploma, volgde ik een opleiding tot grafisch vormgever. Daarnaast werkte ik in een meubelwinkel waar ik interieuradvies gaf aan klanten. Toen ook het diploma voor grafisch vormgever in the pocket was, ging ik als vormgever/stylist aan de slag bij een ontwerpbureau dat zich specialiseerde in licentieproducten. Dit werd opgevolgd door een baan bij een online marketingbureau gespecialiseerd in influencer marketing. Op dit moment ben ik, naast mijn werkzaamheden voor Nikki design & styling, werkzaam bij een communicatiebureau. Ook hier hou ik mij bezig met vormgeving en styling.

Nikki design & styling is mijn eigen ontwerpstudio waarin ik mij focus op grafisch ontwerp en (verkoop)styling van woningen.

Geboortejaar

Kat

Jaar ervaring

Koppen thee per dag

“Al van kleins af aan ben ik altijd bezig met hoe dingen eruit zien.”

Mijn vaardigheden

Ik heb veel ervaring in het werken voor zowel startende als gevestigde ondernemingen. Ook werk ik regelmatig voor particulieren. Graag help ik je met het ontwerpen van een passende huisstijl, drukwerk, online content of bijvoorbeeld een geboortekaartje of uitnodiging voor een belangrijk evenement.

Nikki design & styling is mijn ontwerpstudio waarin ik mij focus
op grafisch ontwerp en (verkoop)styling van woningen

Samenwerken?

Bel of mail me gerust, ik sta altijd open voor een vrijblijvend gesprek.
Je kunt contact opnemen via info@nikkivanbeek.com of het formulier hieronder invullen.