responsive website

Een responsive website zorgt ervoor dat je gevonden kunt worden.
Wanneer dan ook en op welk apparaat dan ook. En dat is heel belangrijk in een tijd waarin iedereen zich online orienteert. Een responsive website biedt je de kans om op te vallen tussen je concurrenten en je klant voor jou te laten kiezen. 

Herkenbaar?

  • Het bedrijf staat, maar je bent online nog niet te vinden
  • Je runt al jarenlang een succesvol bedrijf, maar je schaamt je wanneer je klanten naar de website moet doorverwijzen
  • Eerder heb je zelf al een poging gedaan om een website te maken, maar die is niet geslaagd

 

Daar kan ik je bij helpen! Ik zorg voor een flitsende website die er op alle apparaten even mooi uitziet.

Je website is jouw online visitekaartje. Hiermee kun je wereldwijd jouw klanten bereiken een aanspreken.

Dit zeggen anderen
Over Nikki design & styling

Nikki heeft een heel leuk en passend logo voor onze band gemaakt, waarbij we het haar niet makkelijk maakten en ze meerdere ontwerpen heeft moeten maken. Met veel geduld heeft ze toch een logo kunnen maken wat iedereen mooi vond. Daarna een schitterende website en leuke visitekaartjes. Aanrader!!

De Bandleden – Volle Bak

Ik ben zeer tevreden over de etiketten van mijn gebrouwen sociale brandstof: BIER. Nikki heeft een waanzinnig creatief etiket hiervoor ontworpen en hoop dat ze dit nog lang kan blijven doen. Het is toch telkens weer een uitdaging om hiervoor een nieuwe creatieve impuls te geven!

Carlo de Leeuw, bierbrouwer bij Leeuwken

Alles ziet er super uit! Ben er heel erg blij mee! 

Floor Zraibi

De eerste reacties zijn helemaal leuk en enthousiast over het ontwerp!

Nancy Neuteboom – Boomers Vastgoed

RESPONSIVE WEBSITE

Door middel van een responsive website laat je online zien wie jij en je bedrijf zijn. Op ieder apparaat even goed. Zo ben je vindbaar en bereikbaar, zelfs als je fysiek niet in de buurt bent.

Heb jij een andere wens dan hierboven in de pakketten omschreven staat? Geen probleem!
Neem gerust contact op zodat ik een offerte op maat kan opstellen.

Ja, ik wil graag een responsive website

Ik heb interesse in:

10 + 2 =

De werkwijze van Nikki design & styling:

Stap 1: het bespreken van je wensen

In ons eerste gesprek (dit kan zowel fysiek als digitaal plaatsvinden) bespreken we je wensen en de mogelijkheden die ik kan bieden. Ik heb een uitgebreide vragenlijst opgesteld waarmee ik jou en je wensen goed in beeld kan brengen. Deze informatie komt heel goed van pas tijdens het ontwerpproces. In het gesprek bespreken we ook de gewenste planning voor het project. Zodra jij de vragenlijst hebt ingevuld kan ik aan de slag!

Stap 2: het maken van de ontwerpen

Tijdens dit deel van het proces hoef jij niets te doen. In deze stap ga ik aan de hand van ons gesprek en het ingevulde formulier aan de slag met het maken van de eerste voorstellen. 

Zodra ik de eerste voorstellen gemaakt heb, deel ik ze met je via mail. Je kunt, indien nodig,  feedback geven gedurende het vastgestelde aantal feedbackrondes.

Stap 3: De oplevering van het project

Zodra alle ontwerpen gereed zijn zorg ik ervoor dat je een compleet pakket ontvangt met hierin alle bestanden in de gewenste bestandsformaten. Ook ontvang je altijd een handleiding met hoe je de bestanden kunt gebruiken, welke kleuren gebruikt zijn en welke lettertypes. Zo kun je er vanaf dat moment voor zorgen dat je ontwerp altijd op de juiste manier wordt toegepast. 

× Stuur mij een Whatsapp bericht